Privacyverklaring van Clayton Hotel Amsterdam American


Dit is de verklaring van hoe Clayton Hotel Amsterdam American, geëxploiteerd door Dalata Hotel Group plc., de gegevensbeschermingsbeginselen toepast op de gegevens die op deze website worden verwerkt. Deze wordt verstrekt om te voldoen aan onze verplichtingen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die een grotere transparantie vereist met betrekking tot uw persoonsgegevens en die u meer controle geeft over hoe wij deze gebruiken.

Ga naar een van de onderstaande links om een specifiek gedeelte te lezen:

Wie zijn wij?

In deze privacyverklaring verwijst “wij”, “ons”, “onze” en “onze” naar Clayton Hotel Amsterdam en Dalata Hotel Group plc.

“Dalata Hotel Group plc.”, hotelexploitant van Clayton Hotel Amsterdam American. Dalata Hotel Group exploiteert onder meer: Clayton Hotels, Maldron Hotels, Belvedere Hotel, The Samuel Hotel, Hotel 7 en het Gibson Hotel.

Clayton Hotel Amsterdam American en Dalata Hotel Group plc. met vestigingsplaats: 3 Arkle Rd, Sandyford Business Park, Dublin 18, D18 T6T7, Ierland met registratienummer: 534888.

Wij respecteren uw recht op privacy volledig en alle persoonsgegevens die u vrijwillig aan Clayton Hotel Amsterdam American en Dalata Hotel Group plc verstrekt, zal worden behandeld volgens de hoogste normen op het gebied van veiligheid en vertrouwelijkheid.

Algemene verklaring

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van andere websites. Eventuele externe links naar andere websites zijn duidelijk als zodanig herkenbaar. Enkele technische termen die in deze verklaring worden gebruikt, worden aan het einde van deze pagina uitgelegd.

In deze verklaring wordt uiteengezet hoe wij uw persoonsgegevens beschermen en beheren. Lees ook onze Cookieverklaring. Hierin wordt vermeld hoe wij cookies gebruiken. Voor een beter begrip van ons product en onze service kunt u onze Algemene Voorwaarden lezen.

Door een van onze producten of diensten te gebruiken en/of door akkoord te gaan met deze Verklaring, bijvoorbeeld in de context van registratie voor een van onze producten of diensten, begrijpt en erkent u dat wij persoonsgegevens zullen verzamelen en gebruiken zoals beschreven in deze Privacyverklaring.

Als u vragen heeft over hoe uw gegevens worden verzameld, opgeslagen, gedeeld of gebruikt, neem dan contact op met dataprotection@dalatahotelgroup.com. U heeft een aantal rechten met betrekking tot uw gegevens, waaronder het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketing of wanneer de wettelijke basis voor ons gebruik van uw gegevens onze legitieme zakelijke belangen zijn.

Om ervoor te zorgen dat de persoonsgegevens die wij over u bewaren juist en actueel zijn, verzoeken wij u ons op de hoogte te stellen van elke relevante wijziging in uw contactgegevens.

Omdat we deze pagina van tijd tot tijd kunnen wijzigen, raden we u aan onze Privacyverklaring-pagina regelmatig te bezoeken.

De gegevens die wij over u verzamelen

1. Persoonsgegevens

Zoals gedefinieerd in de AVG zijn persoonsgegevens “alle gegevens betreffende een identificeerbare persoon, die direct of indirect geïdentificeerd kan worden, met name aan de hand van een identificatiemiddel”. Het zijn gegevens die u als individu identificeren of betrekking hebben op een identificeerbaar individu.

We kunnen verschillende persoonsgegevens verzamelen die u ons heeft verstrekt:

  • Contactgegevens, waaronder: titel, naam, post- en e-mailadres en telefoon-/mobiel nummer.
  • Informatie over uw voorkeuren voor uw verblijf.
  • Specificaties van vergaderingen en evenementen (als u een evenement bij ons plant).
  • Transactie-informatie, inclusief betalings- en reserveringsinformatie en boekingsgegevens.
  • Zakelijke informatie van onze zakelijke klanten, waaronder functietitel, werkgeversgegevens (bedrijfsnaam en zakelijk postadres) en voorkeuren voor het boekingstype.
  • Aankoopgeschiedenis; zoals hotels waar u bent verbleven, de datums van uw verblijf en andere aangegeven voorkeuren.
  • Feedback van gasten.

2. Gevoelige persoonsgegevens

De term ‘gevoelige gegevens’, in de AVG ‘speciale categorieën van persoonsgegevens’ genoemd, verwijst naar gegevens betreffende uw fysieke of mentale gezondheid, ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of andere overtuigingen, uw seksleven, genetische gegevens, biometrische gegevens (indien gebruikt om een persoon te identificeren) of lidmaatschap van een vakbond.

Over het algemeen verzamelen wij geen gevoelige gegevens, tenzij u deze vrijwillig verstrekt. We kunnen door u verstrekte gezondheidsinformatie gebruiken om aan uw specifieke behoeften te voldoen tijdens uw verblijf. Bijvoorbeeld eventuele mobiliteitsbeperkingen of specifieke maaltijdvoorkeuren.

3. Informatie uit online activiteiten

We verzamelen gegevens over uw internetactiviteit met behulp van de technologie die bekend staat als cookies en die vaak via internetbrowsers kan worden beheerd. Zie onze Cookieverklaring voor uitgebreide informatie over de cookies die wij gebruiken en de doeleinden waarvoor wij deze gebruiken.

Met uw toestemming kunnen we bepaalde gegevens verzamelen, zoals uw IP-adres of browser, en gegevens over het besturingssysteem van uw computer, de applicatieversie, taalinstellingen en clickstream-gegevens die het verkeer van uw bezoek rond deze website laten zien (bijvoorbeeld bezochte pagina’s en gedownloade documenten). We verzamelen ook het vorige websiteadres waarmee u ons heeft bereikt en de gebruikte domeinnaam (bijvoorbeeld .i.e., .com, .org, .net). Als u een mobiel apparaat gebruikt, kunnen we ook gegevens verzamelen die uw mobiele apparaat, apparaatspecifieke instellingen en kenmerken en details over de lengte- en breedtegraad identificeren.

Als u onze marketingadvertenties op verschillende websites ziet. Dit komt omdat we advertenties kunnen tonen waarvan wij denken dat deze voor u interessant zijn op basis van uw activiteit op onze site, zoals het bezoeken van bepaalde pagina’s of speciale aanbiedingen via onze advertentiepartners. Lees meer over onze Cookieverklaring. Tot onze advertentiepartners behoort Google, en met behulp van het Google Display Netwerk en in overeenstemming met hun strikte adverteerdersbeleid kunnen advertenties op sites van derden worden weergegeven.

4. Persoonsgegevens van kinderen

We beheren geen boekingen van kinderen jonger dan 18 jaar en we verzamelen niet bewust hun persoonsgegevens. Als ouder of wettelijke voogd mag u uw kinderen niet toestaan hun persoonsgegevens zonder uw toestemming te verstrekken.

5. Persoonsgegevens die u ons over anderen verstrekt

In situaties waarin u:

5.1. Verblijft met andere gasten van wie u de gegevens verstrekt als onderdeel van de reservering;

5.2. Een reservering doet namens iemand anders;

5.3. Onze cadeaubon met bezorgservice koopt voor een andere ontvanger dan aan u gerelateerd;

U dient ons alleen informatie over andere mensen te verstrekken als u daarvoor hun toestemming heeft. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de andere persoon zich ervan bewust is dat u dit heeft gedaan en dat deze persoon heeft geaccepteerd dat wij zijn/haar persoonlijke gegevens gebruiken zoals uiteengezet in onze Privacyverklaring.

Wanneer wij gegevens over u verzamelen en gebruiken

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens voor verschillende doeleinden:

1. Om onze producten en diensten aan u te leveren en ons contract met u uit te voeren, gebruiken wij uw gegevens in bepaalde gevallen, zoals:

1.1. Boekingen

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om uw boeking te beheren. Als de vereiste persoonsgegevens niet worden verstrekt, kunnen wij uw boeking niet verwerken. Wanneer u bij ons een reservering doet, sturen wij u per e-mail een boekingsbevestiging. Het kan voorkomen dat wij per e-mail of telefoon contact met u opnemen met informatie over uw verblijf, vergadering of evenement. Dit is om te reageren op verzoeken en verzoeken af te handelen die u heeft gedaan of om u te helpen en u te voorzien van andere relevante informatie.

1.2. Het beloningsprogramma

Als u lid bent van Make it Maldron, gebruiken wij uw gegevens om uw lidmaatschap te beheren, zodat u de exclusieve korting kunt krijgen die Make it Maldron u aanbiedt.

We gebruiken uw contactgegevens ook om transactie- en marketinginformatie via e-mail of telefoon te communiceren.

1.3. Online diensten

Om u te helpen en u relevante inhoud te bieden, kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken.  Bijvoorbeeld u aanbiedingen verstrekken die u kunt boeken of de inhoud op de website personaliseren. We kunnen uw persoonsgegevens ook verwerken wanneer u vragen stelt en met ons communiceert via onze website of via online chat. Bovendien houdt uw deelname aan onze sociale media in dat wij uw gegevens verwerken op basis van uw toestemming en ter bevordering van onze gerelateerde zakelijke belangen, waaronder marketing, serviceverbeteringen, analyses en personalisatie van diensten.

1.4. Direct marketing

1.4.1. Communicatie. We gebruiken uw contactgegevens ook om marketingberichten over onze producten en diensten te verzenden, zoals wettelijk is toegestaan (regelgeving met betrekking tot privacy en elektronische communicatie die onze marketingactiviteiten regelt).

Wij sturen onze klanten regelmatig een nieuwsbrief per e-mail. Er kunnen andere momenten zijn waarop we contact met u opnemen per post, telefoon of sms, afhankelijk van de contactgegevens die u met ons deelt.

We sturen u ook een e-mail met betrekking tot uw aanstaande verblijf, zoals hoe u contact kunt opnemen met het hotel en informatie waarvan wij denken dat deze nuttig voor u kan zijn bij het plannen of optimaal profiteren van uw verblijf bij ons. U kunt zich op elk moment afmelden voor marketingberichten door op de relevante link in het e-mailbericht te klikken of door contact op te nemen met de marketingafdeling via dataprotection@dalatahotelgroup.com.

1.4.2. Gastbeoordeling. Wij kunnen uw contactgegevens gebruiken om u uit te nodigen om na uw verblijf een beoordeling te schrijven, waarbij mogelijk om informatie wordt gevraagd over het hotel, de omgeving en de bestemming zelf. Als u niet wilt dat uw naam bij uw beoordeling wordt weergegeven, kan deze anoniem worden weergegeven.

Door een gastbeoordeling te geven, gaat u ermee akkoord dat deze kan worden weergegeven op bijvoorbeeld onze websites en in onze sociale media-accounts om andere reizigers te informeren over de kwaliteit en diensten van het hotel.

2. Om onze producten en diensten aan u te leveren en ons contract met u uit te voeren, verzamelen wij gegevens over u uit andere bronnen:

We kunnen uw persoonsgegevens ook verzamelen via andere bronnen, namelijk derde partijen. Wij kunnen deze gegevens vervolgens combineren met gegevens die aan ons zijn verstrekt en gegevens die wij over u verzamelen. Dit kunnen gegevens zijn van uw reisagent, online bedrijven waarvan u via de website verschillende reisdiensten kunt boeken (bijvoorbeeld Booking.com, Expedia) en andere partners. Wij kunnen deze gegevens gebruiken voor de doeleinden die in deze Privacyverklaring worden beschreven.

3. Om ons bedrijf te beheren voor onze legitieme belangen

“Legitieme belangen” betekent de belangen van ons bedrijf bij het uitvoeren en beheren van onze activiteiten, zodat wij u de beste service en producten kunnen bieden. We hebben er bijvoorbeeld belang bij om ervoor te zorgen dat onze marketing relevant voor u is. We kunnen uw gegevens dus verwerken om u via e-mail marketingberichten te sturen die zijn afgestemd op uw eerdere verblijven.

Wanneer wij gegevens voor deze doeleinden verwerken, zullen wij ervoor zorgen dat wij uw rechten op het gebied van persoonsgegevens altijd hoog in het vaandel houden en rekening houden met deze rechten. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen deze verwerking als u dat wenst. U kunt in dat geval een e-mail sturen naar dataprotection@dalatahotelgroup.com. Houd er rekening mee dat als u bezwaar maakt, dit van invloed kan zijn op ons vermogen om onderstaande taken in uw voordeel uit te voeren.

3.1. Marketingactiviteiten uitvoeren

3.1.1. Als u ons in de afgelopen 12 maanden uw e-mailadres heeft verstrekt, kunnen we u of een doelgroep met vergelijkbare interesses met behulp van deze e-mail en Facebook targeten met relevante aanbiedingen, die interessant voor u kunnen zijn.

3.1.2. Wanneer u deelneemt aan onze promotionele activiteiten (bijvoorbeeld prijsvragen tijdens beurzen of op onze sociale mediakanalen), worden uw contactgegevens verzameld om deze promoties te beheren. Als u hiermee akkoord gaat (opt-in), zullen wij uw contactgegevens gebruiken om u regelmatig nieuws en aanbiedingen met betrekking tot onze producten en diensten te sturen. U wordt alleen toegevoegd aan onze marketingdatabase als u vooraf toestemming heeft gegeven voor marketingberichten, die u kunt vinden op het formulier waarop uw contactgegevens zijn verzameld. U kunt zich op elk moment afmelden voor marketingberichten door op de relevante link in het e-mailbericht te klikken of door contact op te nemen met de marketingafdeling via dataprotection@dalatahotelgroup.com.

3.1.3. Als u ervoor kiest om deel te nemen aan onze activiteiten op sociale media (bijvoorbeeld prijsvragen, gedeelde aanbiedingen of andere promoties), kunnen we de openbaar beschikbare gegevens gebruiken die u tijdens de activiteit vrijwillig met ons deelt (bijvoorbeeld uw foto’s). Deze gegevens mogen alleen worden gebruikt in verband met die specifieke activiteit.

3.1.4. Op voorwaarde dat u er geen bezwaar tegen heeft gemaakt dat wij uw gegevens op deze manier gebruiken, kunnen wij contact opnemen met uw zakelijke contactgegevens om u informatie te verstrekken met betrekking tot onze diensten en producten waarvan wij denken dat deze voor u interessant en waardevol zullen zijn (bijvoorbeeld vergaderingen, evenementenplanning, zakelijke kamertarieven).

3.1.5. We kunnen geautomatiseerde besluitvorming gebruiken om onze huidige klanten te voorzien van relevante aanbiedingen die per e-mail worden verzonden.

3.1.6. Om u de beste service te bieden, hebben wij de mogelijkheid om uw contactgegevens te bewaren als u deze op onze website invoert met behulp van VeCapture van VeInteractive. Hierdoor kunnen wij u, als u uw transactie niet voltooit door op Verzenden te klikken, een e-mailherinnering sturen om door te gaan met uw reservering. Dergelijke contactgegevens mogen alleen worden gebruikt om contact met u op te nemen om u te helpen met uw transactie. De gegevens die u op onze boekingsformulieren invoert, kunnen kort worden verzameld en opgeslagen, zodat we contact met u kunnen opnemen over uw transactiepoging, zelfs als u de transactie niet bevestigt. Deze gegevens mogen worden gebruikt voor het versturen van een e-mail en voor geen enkel ander doel. Wij bewaren deze niet langer dan noodzakelijk en delen deze zeker niet met andere bedrijven. Ons doel is om u service van het hoogst mogelijke niveau te bieden.

3.2. Analytisch

Om beter te begrijpen hoe u met onze websites omgaat. De gebruikerservaring verbeteren en de functionaliteit en kwaliteit van onze diensten verbeteren.

4. Marktonderzoek

Wij kunnen onze klanten vragen om deel te nemen aan marktonderzoek. Eventuele aanvullende persoonsgegevens die u ons verstrekt in het kader van het marktonderzoek, worden uitsluitend met uw toestemming gebruikt.

Met wie we informatie delen

Het is onze plicht om uw privacy te beschermen. Wij beschermen uw gegevens tegen ongeoorloofd gebruik of verlies en zullen uw gegevens alleen doorgeven aan onze zakenpartners, om aan uw behoeften te voldoen, onze diensten te verbeteren of wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

We maken – direct of indirect – gebruik van een reeks derde partijen om diensten te verlenen. Waar relevant zijn deze bedrijven verplicht om te voldoen aan onze normen voor gegevensprivacy en informatiebeveiliging bij het omgaan met persoonlijke gegevens en wij streven ernaar dat zij uw persoonlijke gegevens en informatie niet in gevaar brengen. We kunnen uw persoonlijke gegevens en informatie delen als we te goeder trouw geloven dat een dergelijke openbaarmaking wettelijk is toegestaan of noodzakelijk is om uw persoonlijke veiligheid te beschermen. Een dergelijke openbaarmaking kan een grensoverschrijdende overdracht van persoonsgegevens en informatie omvatten. Als we wettelijk verplicht zijn om uw gegevens aan een derde partij bekend te maken, zullen we commercieel redelijke inspanningen leveren om u vooraf op de hoogte te stellen van openbaarmaking, tenzij dit wettelijk verboden is.

Beveiligings- en bewaarprocedure

We nemen de verantwoordelijkheden op het gebied van veiligheid serieus en nemen de meest geschikte fysieke en technische maatregelen, inclusief opleiding en bewustmaking van het personeel, en we beoordelen deze maatregelen regelmatig.

Wij bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig is om u gebruik te kunnen laten maken van onze diensten, om onze diensten aan u te kunnen leveren, tenzij een langere bewaartermijn noodzakelijk is. Dit is om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving, geschillen met partijen op te lossen en anderszins voor zover nodig om ons in staat te stellen onze activiteiten uit te voeren, inclusief het opsporen en voorkomen van fraude of andere illegale activiteiten. Op alle persoonsgegevens die wij bewaren is deze Privacyverklaring van toepassing. Als u een vraag heeft over een specifieke bewaartermijn voor bepaalde soorten persoonsgegevens die wij over u verwerken, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Uw individuele rechten

1. Het recht op toegang tot uw persoonsgegevens

Als u uw persoonsgegevens en persoonlijke informatie aan ons heeft verstrekt, heeft u het recht om ons te vragen u op de hoogte te stellen van de reikwijdte van de informatie die wij over u verwerken, het doel en de aard van de verwerking, en informatie over met wie wij deze delen.

1.1. U kunt het bovenstaande doen door het ingevulde formulier te e-mailen naar dataprotection@dalatahotelgroup.com. Vermeld ‘Verzoek om persoonsgegevens’ in de onderwerpregel van uw e-mail.

1.2. U kunt het ingevulde formulier ook afdrukken en uw verzoeken schriftelijk sturen naar Dalata Central Office, 4th Floor, Burton Court, Burton Hall Drive, Sandyford, Ierland.

Download het aanvraagformulier voor toegang (PDF).

2. Het recht op rectificatie

U kunt ook verzoeken om uw persoonsgegevens bij te werken of te corrigeren. Wij streven ernaar alleen gegevens te bewaren die accuraat, volledig en actueel zijn.

Neem contact met ons op om er zeker van te zijn dat de persoonsgegevens die wij bewaren actueel zijn. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar dataprotection@dalatahotelgroup.com. Vermeld ‘Verzoek tot bijwerken van persoonsgegevens’ in de onderwerpregel van uw e-mail.

3. Het recht op verwijdering

U kunt ook op elk moment verzoeken om uw persoonsgegevens te verwijderen. Het is echter mogelijk dat we bepaalde gegevens moeten bewaren voor juridische of administratieve doeleinden, zoals het bijhouden van gegevens of om frauduleuze activiteiten op te sporen. Op verzoek kunt u zich afmelden voor marketingcontact. Als u zich zorgen maakt over een mogelijke schending van uw privacyrechten, breng ons dan op de hoogte van uw zorgen. Wij zullen er dan naar streven deze zo snel als praktisch mogelijk is op te lossen.

U kunt het bovenstaande doen door een e-mail te sturen naar dataprotection@dalatahotelgroup.com. Vermeld ‘Verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens’ in de onderwerpregel van uw e-mail.

4. Het recht om bezwaar te maken tegen verwerking

U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens in het kader van ons bedrijf voor onze legitieme belangen.

Wanneer wij uw persoonsgegevens gebruiken op basis van uw toestemming, kunt u die toestemming op elk gewenst moment intrekken, afhankelijk van de toepasselijke wetgeving.

U kunt het bovenstaande doen door een e-mail te sturen naar dataprotection@dalatahotelgroup.com.

5. Het recht op gegevensportabiliteit

U heeft het recht op gegevensportabiliteit, waardoor u uw persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden kunt verkrijgen en hergebruiken voor verschillende diensten. Dit recht is van toepassing wanneer uw persoonsgegevens worden verwerkt op basis van toestemming of voor de uitvoering van een contract en de verwerking wordt uitgevoerd met geautomatiseerde middelen (met uitzondering van papieren bestanden).

Het recht staat ook de rechtstreekse overdracht van gegevens aan een andere aanbieder toe, indien technisch haalbaar. Daarom kunnen we, afhankelijk van de betrokken technologie, mogelijk geen persoonsgegevens ontvangen die naar ons worden verzonden en zijn we niet verantwoordelijk voor de juistheid ervan.

U kunt het bovenstaande doen door een e-mail te sturen naar dataprotection@dalatahotelgroup.com

6. U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingscommissie of een andere toezichthoudende autoriteit. Dit kunt u hier doen.

Contactgegevens

Als u vragen heeft over uw persoonlijke gegevens of als u een van uw gegevensrechten wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen:

E-mail: dataprotection@dalatahotelgroup.com

Telefoon: +353 (01) 206 9400

Postadres: Data Protection, Dalata Hotel Group plc., 3 Arkle Rd, Sandyford Business Park, Dublin 18, D18 T6T7, Ierland

Klachtenafhandeling

Alle klachten van klanten worden onmiddellijk geëscaleerd naar de betreffende manager. Wij behandelen alle klachten eerlijk en snel en alle problemen worden zo snel mogelijk opgelost. Als een klant ontevreden is over de uitkomst van onze inspanningen om zijn of haar klacht op te lossen, wordt de kwestie aan de orde gesteld bij het senior management. Als een klant ontevreden blijft, wordt hij/zij op de hoogte gebracht van zijn/haar recht om zijn/haar klacht voor te leggen aan de relevante Ombudsman.

Cookieverklaring

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer) op uw apparaat worden opgeslagen en die informatie bevatten over uw eerdere bezoeken aan onze site. Wanneer u terugkeert naar onze site, wordt deze opgeslagen informatie aan ons teruggekoppeld, waardoor wij u een persoonlijkere internetervaring kunnen bieden. Door onze site te gebruiken, stemt u ermee in dat cookies worden gebruikt in overeenstemming met ons beleid. Ga voor meer informatie over cookies naar www.ico.org.uk of www.dataprotection.ie

Waarom vertellen we u dit?

De EU-wetgeving vereist dat website-exploitanten toestemming vragen voordat ze bepaalde soorten cookies gebruiken. Om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de soorten cookies die we gebruiken en om ons in staat te stellen u de best mogelijke internetervaring te blijven bieden, geven we u een gedetailleerd overzicht van de cookies die we gebruiken en hun unieke rol in uw internetervaring.

Welke cookies gebruiken wij?

Onze website maakt gebruik van de volgende soorten cookies:

1. Strikt noodzakelijke cookies: met deze technische cookies kunt u door onze site navigeren en volledige toegang krijgen tot de functies en beveiligde gebieden ervan. Zonder deze cookies kunnen essentiële diensten waar u om heeft gevraagd niet worden geleverd.

2.Functionele cookies: deze cookies onthouden keuzes die u bij eerdere bezoeken aan onze site heeft gemaakt, zoals uw gebruikersnaam, taal of regio, zodat we verbeterde, persoonlijkere functies kunnen bieden. Ze kunnen ook worden gebruikt om wijzigingen te onthouden die u heeft aangebracht in de tekstgrootte, lettertypen en andere delen van webpagina’s die u kunt aanpassen. Functionele cookies kunnen ook worden gebruikt om diensten te leveren waar u eerder om heeft gevraagd, zoals het bekijken van video’s of het reageren op een blog. De informatie die door deze cookies wordt verzameld, kan geanonimiseerd zijn en ze kunnen uw internetactiviteit op andere sites niet volgen.

3. Prestatiecookies (Google Analytics-cookies): deze cookies onthouden informatie over hoe u en andere klanten onze website gebruiken. Dit geeft ons essentiële informatie, zoals welke pagina’s het vaakst worden bezocht en of klanten foutmeldingen ontvangen van bepaalde pagina’s. De rol van deze cookies is om ons in staat te stellen de prestaties van onze website te analyseren en te verbeteren, zodat u een consistente look, feel en winkelervaring krijgt. Prestatiecookies verzamelen geen gegevens die de klant identificeren en alle verzamelde gegevens worden geaggregeerd en zijn daarom anoniem.

4. Targeting- of advertentiecookies: deze cookies worden gebruikt om u advertenties van Maldron Hotel en Partner Hotel op andere websites te tonen. Dit heet ‘retargeting’ en deze cookies onthouden dat u onze website heeft bezocht en deze informatie wordt gedeeld met andere organisaties zoals externe adverteerders. Externe adverteerders, waaronder Google, gebruiken first-party cookies (zoals de Google Analytics-cookie) en externe cookies (zoals de DoubleClick-cookie) samen om advertenties informatie te verstrekken, te optimaliseren en weer te geven op basis van iemands eerdere bezoeken aan onze website. Wanneer een van deze advertenties op een site aan u wordt gepresenteerd, kunt u er snel en eenvoudig op klikken en u afmelden voor het ontvangen van verdere advertenties.


Google Universal Analytics

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google, Inc. Google Analytics maakt gebruik van cookies om uw gebruik van onze website te evalueren. Browsers delen geen cookies tussen domeinen.

Hoe Google Analytics werkt

Google verzamelt of bewaart geen persoonsgegevens. Google Analytics verbiedt het volgen of verzamelen van persoonsgegevens of het koppelen van persoonsgegevens aan webanalyse-informatie. Google Analytics rapporteert niet de daadwerkelijke IP-adresgegevens van Google Analytics-klanten.

Welke Google Analytics-functies worden door ons ingeschakeld?

De volgende advertentiefuncties van Google Analytics zijn ingeschakeld met betrekking tot ons gebruik van Google Analytics:

Gebruikers-ID: hiermee kunnen we meerdere sessies (en alle activiteiten binnen die sessies) koppelen aan een unieke ID, in dit geval een ID die is afgeleid van online interacties met ons. Wanneer de unieke ID en eventuele gerelateerde betrokkenheidsgegevens naar Google Analytics worden verzonden, wordt alle activiteit toegeschreven aan één anonieme gebruiker die niet persoonlijk identificeerbaar is in de rapporten.

Met de unieke ID kunnen we een nauwkeuriger aantal gebruikers berekenen, de ingelogde gebruikerservaring analyseren en toegang krijgen tot de nieuwe rapporten voor verschillende apparaten.

Bovendien kunnen we met een unieke ID relevantere advertenties aan een gebruiker presenteren, omdat de unieke ID kan aangeven of een anonieme gebruiker een bestaande gebruiker van ons is zonder de anonimiteit van die gebruiker te verwijderen.

Hoewel de cookies van Google Analytics targetingcookies zijn die een unieke ID gebruiken en uw bezoeken aan verschillende websites kunnen volgen, zijn de verzamelde gegevens anoniem en bent u niet persoonlijk identificeerbaar voor ons.

Rapportage over demografische gegevens en interesses: begrijpen hoe het publiek van onze site is onderverdeeld naar leeftijd, geslacht en interesses.

Instellingen voor het delen van gegevens van Google Analytics ingeschakeld: – Google-producten en -services – we delen Google Analytics-gegevens met Google om de producten en services van Google te helpen verbeteren.

Benchmarking: we dragen anonieme gegevens bij aan een geaggregeerde gegevensset om functies zoals benchmarking en publicaties mogelijk te maken die ons kunnen helpen gegevenstrends te begrijpen. Alle identificeerbare informatie over onze website wordt verwijderd en gecombineerd met andere anonieme gegevens voordat deze met anderen wordt gedeeld.

Technische ondersteuning: medewerkers van de technische ondersteuning van Google hebben indien nodig toegang tot onze Google Analytics-gegevens en -account om service te verlenen en oplossingen voor technische problemen te vinden.

Opt-out: gebruikers kunnen zich afmelden voor het gebruik van cookies door Google Universal Analytics door naar de opt-outpagina van Google Universal Analytics te gaan.

Opslaglocatie: Google bewaart de door de cookie verzamelde gegevens op beveiligde servers van Google.

Google AdWords

Wat is Google AdWords?

Google AdWords is een advertentieanalysedienst die wordt aangeboden door Google, Inc.

Hoe Google AdWords werkt

AdWords maakt gebruik van tijdelijke cookies die gedurende een beperkte periode op de computer van een gebruiker worden opgeslagen. Alleen pagina’s die een gebruiker heeft bezocht en die de Google-conversiecode bevatten, worden bijgehouden.

Google verzamelt of bewaart geen persoonsgegevens. Conversies staan niet op zichzelf: dit betekent dat noch Google, noch wij conversiegegevens aan specifieke klanten kunnen koppelen. In plaats daarvan kunnen Google of wij alleen de algemene gegevens voor advertenties en zoekwoorden zien.

Opt-out: er is geen opt-out beschikbaar voor deze cookie van derden. Als u niet wilt dat deze cookie van derden op uw computer staat, klik dan niet op Google Ads.

Opslaglocatie: Google bewaart de door de cookie verzamelde gegevens op beveiligde servers van Google.

Remarketing van Google AdWords

Wat is remarketing van Google AdWords?

AdWords Remarketing is een dienst voor remarketing en gedragsgerichte targeting die wordt aangeboden door Google Inc.

Hoe Google AdWords Remarketing werkt

Deze website maakt gebruik van de remarketingservice van Google AdWords om op websites van derden (waaronder Google) te adverteren voor eerdere bezoekers van onze site. Het betekent dat we adverteren aan eerdere bezoekers die een taak op onze site niet hebben voltooid, bijvoorbeeld het niet voltooien van een boeking. Dit kan in de vorm zijn van een advertentie op een site in het Google Display Network. Externe leveranciers, waaronder Google, gebruiken cookies om advertenties weer te geven op basis van iemands eerdere bezoeken aan onze websites.

Google verzamelt of bewaart geen persoonsgegevens.

Afmelden: gebruikers kunnen zich afmelden voor het gebruik van cookies door AdWords-remarketing door naar de Afmeldingspagina voor AdWords-remarketing te gaan.

Opslaglocatie: Google bewaart de door de cookie verzamelde gegevens op beveiligde servers van Google.

DoubleClick van Google

Wat is DoubleClick?

DoubleClick maakt gebruik van een 64-bits persistente cookie die is gekoppeld aan het domein doubleclick.net. De inhoud van de cookie bestaat uitsluitend uit een enkele reeks willekeurige tekens. DoubleClick-cookies vervallen twee jaar nadat ze in de webbrowser zijn geplaatst. Alleen pagina’s die een gebruiker heeft bezocht en die de DoubleClick-code bevatten, worden bijgehouden. DoubleClick maakt ook gebruik van remarketingpixels. Een pixel is een klein, onzichtbaar stukje code dat DoubleClick vertelt de cookies van bezoekers op onze websites in een lijst op te slaan. Externe leveranciers, waaronder DoubleClick (eigendom van Google), gebruiken de cookies vervolgens om advertenties weer te geven op sites op internet op basis van iemands eerdere bezoeken aan onze websites.

DoubleClick verzamelt of bewaart geen persoonsgegevens.

Opt-out: gebruikers kunnen zich afmelden voor DoubleClick-cookies door naar de DoubleClick-afmeldingspagina te gaan.

Opslaglocatie: Google bewaart de door de DoubleClick-cookie verzamelde gegevens op beveiligde servers van Google.

Ga voor meer informatie naar Privacybeleid en Privacy > Advertenties.

Cookies beheren

Kan ik cookies van uw website uitschakelen?

Het is mogelijk om te voorkomen dat uw browser cookies van bepaalde websites accepteert. Als u cookies van onze site uitschakelt, verliest u echter veel functionaliteit, wat een nadelig effect zal hebben op uw internetervaring en betekent dat u slechts beperkte toegang heeft tot gepersonaliseerde delen van de site.

Hoe u cookies kunt blokkeren of verwijderen

Wij hebben u uitgelegd wat cookies zijn en wat ze doen. U kunt cookies verwijderen of uitschakelen als u dat wilt en via onderstaande links wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen. Het is mogelijk om sommige of alle cookies te blokkeren, of zelfs om reeds geplaatste cookies te verwijderen. U moet er echter rekening mee houden dat u een deel van de functionaliteit van de website kunt verliezen als u de strikt noodzakelijke cookies, zoals hierboven beschreven, blokkeert.

Als u de webbrowsercookies die op uw apparaat zijn ingesteld, wilt beperken of blokkeren, kunt u dit doen via uw browserinstellingen. Via de Help-functie van uw browser wordt uitgelegd hoe u deze instellingen kunt wijzigen.

Microsoft Edge: cookies verwijderen in Microsoft Edge

Google Chrome: cookies verwijderen in Google Chrome

Firefox: cookies verwijderen in Firefox

Safari: cookies verwijderen in Safari

U kunt ook www.allaboutcookies.org bezoeken, waar u uitgebreide informatie vindt over hoe u cookies kunt beheren in allerlei verschillende desktopbrowsers.

Verklarende woordenlijst van gebruikte technische termen

  • Webbrowser: de software die u gebruikt om webpagina’s te lezen. Voorbeelden zijn Microsoft Internet Explorer, Netscape Navigator en Opera.
  • IP adres: de identificerende gegevens van uw computer (of de computer van uw internetbedrijf), uitgedrukt in “internetprotocol”-code (bijvoorbeeld 192.168.72.34). Elke computer die met internet is verbonden, heeft een uniek IP-adres, hoewel het adres niet elke keer hetzelfde is als er verbinding wordt gemaakt.

BOEK UW VERBLIJF

min 1 nacht-plus 1 nacht+